Facebook pare să nu se lase mai prejos atunci când vine vorba de numeroasele update-uri și implementări pe platforma socială. Dacă în ultima perioadă, reacția care reprezenta Ziua Mamei era la modă, luna aceasta, echitatea între persoane și toleranța sunt scoase la înaintare.

Cum în iunie oamenii de pe Glob celebrează Pride Month, Facebook s-a decis să implementeze o nouă reacție corespunzătoare, pe lângă cele șase existente deja. Așa a intrat în scenă rainbow flag, menit să simbolizeze mândria de apartenență la comunitatea LGBT.

Într-o postare apărută pe pagina oficială, reprezentanții platformei sociale #1 au declarat următoarele:

„Credem cu tărie în existența unei platforme care să integreze și să susțină toate comunitățile. Așa că celebrăm dragostea și diversitatea prin Mândrie oferindu-vă o reacție specială pe durata Lunii Mândriei”

Totuși, noua platformă nu devine disponibilă de la sine. Tot ce trebuie să faci este să te loghezi și să dai like paginii oficiale LGBTQ. Cum există posibilitatea să nu apară imediat, un mic refresh al site-ului sau un update al aplicației sunt de ajuns pentru a intra în posesia emojii-ului.

Steagul multicolor a fost, prima dată, creat de activistul Gilbert Baker în 1978 și simbolizează comunitatea gay.

Limbă: