Cele două zile de atelier, în cursul cărora a avut loc Academia Bakers, s-au încheiat. 10 studenți au participat în cadrul unei serii de întâlniri despre Relații Publice, Social Media, Copywriting, New Business și Event Management.

Profesorii lor au fost managerii acestor departamente.

Ei au oferit participanților un feedback extrem de important și au fost bucuroși să observe entuziasmul lor de a crește profesional.

Acest atelier a însemnat 10 ore de participare activă și a fost împărțit în două zile de interacțiune cu seniorii de la Bakers Digital Communication și V+O Communication.

La finalul workshop-ului, participanții au primit un formular de feedback. Mențiunile cu care ne mândrim cel mai mult sunt:

“M-am bucurat foarte mult de echipa care a planificat Academia Bakers. De asemenea, nu pot uita să menționez onestitatea și tipul de înțelegere pe care ni l-au acordat. De obicei, nu intrăm în contact cu astfel de lucruri la școală. Atmosfera a fost plăcută și am avut ocazia să învăț lucruri noi”

Andreea-Cristina NeacșuStudent

“Toată lumea a fost pozitivă, plină de entuziasm și dispusă să împărtășească detalii prețioase. Am învățat multe lucruri despre acest domeniu și am reușit să îmi formulez mai bine opiniile despre el.”

Bianca AndreiStudent

La sfârșitul atelierelor participanților le-a fost oferit un tur de prezentare al agențiilor, ocazie cu care au avut ocazia de a interacționa cu toți membrii acestora. Acest tur le-a permis să înțeleagă mai bine modul în care funcționează o agenție de publicitate, dat fiind faptul că suișurile și coborâșurile nu pot fi înțelese cu adevărat decât din interior.

Prima ediție a fost un mare succes și așteptăm cu nerăbdare să o organizăm pe următoarea!

Limbă: