Noi stim

„How to” organic și cu veridicitate pe Instagram!

By joi, 11 noiembrie 2021 No Comments

Astăzi vorbim despre compendiul infinit de content video generator de opinii al internetului, și anume de Instagram.

Am scos din cuptorul nostru călduț de know-how câteva sfaturi care să te ajute să-ți construiești călătoria prin platformă, sperăm noi, mai ușor și mai veridic! 😊

  1. Folsește vizualuri inventive

Pentru că vorbim despre platforma care se bazează cel mai tare pe conținutul vizual, atunci este de la sine înțeles că focusul trebuie pus pe acesta – de la calitate imaginii până la compoziția sa, nu-ți fie frică să ieși din zona de confort și să comunici „outside the box”, transmițând prin imagini tușa ta personală!

Totodată folosește ingenios culorile și filtrele, astfel încât postările tale nu numai să arate demne de invidiat, cât să ofere și o imagine închegată feed-ului, transmițând emoția din spatele lor. În mod ideal, ar trebui să respectați combinațiile de culori și stilurile vizuale care se potrivesc cel mai bine cu felul tău de a fi.

  1. Generează postări ce spun o poveste!

Un trick general valabil în timp spune că oamenii sunt poveste! Conștienți sau nu, căutăm constant în jurul nostru povești – de la ce citim, la cum ne îmbrăcăm sau ce discutăm – povestea ne emană prin toți porii.

Așa că ai grija, ca de fiecare dată când împărtășești ceva cu publicul tău, să spui o poveste bine conturată! Fie că vorbim doar despre descrierea unei postări sau de postarea întreagă în sine, un lucru este de necontestat – o imagine cu o compoziție bună ce transmite emoție și cuvinte bine alese sunt drumul sigur spre succes.

  1. Strânge în jurul tău o audiență ce te reprezintă

Oamenii simt sinceritatea și se afiliază mult mai ușor cu ceva în care se regăsesc!

De aceea unul dintre cele mai bune sfaturi ar fi să promovezi pe profilul tău ceea ce te pasionează cel mai tare – în contextul acesta, oamenii se vor calibra mult mai ușor la mesajul tău, iar naturalețea te va ajuta să nu ai dificultăți de comunicare. Totodată te va ajuta să construiești în jurul tău o comunitate veridică, cu care îți va face în mod real plăcere să vorbești!

  1. Stai mereu conectat la ultimele noutăți de pe platformă

Stai cu ochii în patru constant după ultimele update-uri și noutăți din platformă! Îți vor fi prieteni în generarea de conținut catchy, vor revitaliza efortul tău de comunicare și te vor menține în aria de interes pentru mai mult timp! Long live updates!

În rest? O doză mare de curaj, un proces continuu de trial and errors și dedicare, ele sunt nelipsite dacă încerci să construiești ceva organic în acest drum digital, pavat cu răbdare și pasiune!

Cheers to you!

Leave a Reply

Limbă: